maanantai 18. helmikuuta 2013

Soya lasagne

Tein tänään lounaaksi soijarouhelasagnea. Yleensä kuulee valitettavan että soijarouheesta tehty ruoka on mautonta, mutta ainakin tämä lasagne vei kielen mennessään, nam nam! :) Suosittelen lämpimästi myös lihansyöjille. Soijarouhelasagnen reseptin löysin Maku-lehden sivuilta.


Soijarouhelasagne seuranaan babypinaatista, tomaateista, avokadoöljystä, suolasta ja pippurista valmistettu salaatti.

2 kommenttia:

  1. Nam, miten hyvältä näyttää !

    Jos kiinnostaa, meikän blogia voi vilaista osoitteessa http://www.krissun-blogi.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää se olikin. Itseasiassa nin hyvää, että koko lasagne on jo melkein syöty :)

      Poista